Autobedrijf R. Buining

Griftsemolenweg 29B
8171 NS Vaassen

Telefoon  WhatsApp  SMS
06-36 53 90 72

E-mail:

KvK nr: 68936168

Btw nr: NL001381907B56

IBAN: NL91 RABO 0320 3275 31

Openingstijden

maandag - vrijdag: 8.30 - 17.00
zaterdag en 's avonds: op afspraak

Volg ons

Facebook   Linkedin

Kijkje in de
werkplaats

werkplaats
Algemene voorwaarden
AKP keuringsstation

APK-KEURING

Wij zijn een RDW erkend APK keuringsstation voor alle personen- en lichte bestelauto's en verzorgen graag voor u de APK-keuring eventueel in combinatie met een grote of kleine beurt of met onderhoud. Bij de APK-keuring wordt er gekeken of een auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet.

Onze APK-keuringen zijn efficiënt en transparant. Mankeert er iets aan uw auto dan krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Als u dat wilt, loopt de keurmeester de vastgestelde gebreken met u door. Andere gebreken (niet van belang voor de keuring) worden apart vermeld. U kunt deze dan eventueel later laten verhelpen.

APK sticker

Iedere auto van drie jaar of ouder moet jaarlijks een APK-keuring ondergaan. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter verhoging van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Personen- en bedrijfsauto´s tot 3.500 kg moeten jaarlijks bij een door de RDW-erkend autobedrijf voor de keuring worden aangeboden. U kunt RDW erkende bedrijven herkennen aan het APK-vignet.

Klik op de volgende link om te zien wanneer uw APK verloopt: RDW, vul uw kenteken in, klik op "Gegevens opvragen" en dan op "Vervaldata en historie".

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.ONDERHOUD

Ook voor uw auto geldt: voorkomen is beter dan genezen. Laat u uw auto regelmatig onderhouden, dan heeft u minder kans op autopech of onverwachte grote onkosten én u geniet meer van uw auto. Een absolute must dus!

Voorbeelden:
beurten

Bij onderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan:
• Kleine beurt
• Grote beurt
• Bandenservice / opslag
• Aircoservice
• Remblokken / remschijven vervangen
• Distributieriem vervangen
• Katalysator vervangen
• Schokdempers vervangen
• Uitlaat vervangen
• Ruitenwissers vervangen
• Koppeling vervangen
• Accu vervangen
• Vakantiecheck / wintercheck
enzovoort.

Garantie

Op alle onderdelen is de wettelijk vastgestelde garantie voor consumenten van toepassing, mogelijk aangevuld met de garantie afgegeven door de leverancier.

Bandenservice
bandenservice

De staat van uw autobanden en het gebruik van de juiste banden (zomer- en winterbanden) hebben een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Wij hebben de juiste vakkennis en apparatuur in huis voor het vervangen van versleten banden en het wisselen van zomer- en winterbanden. Ook kunnen wij uw zomer- en / of winterbanden voor u opslaan.

Onze bandenservice is mogelijk voor auto's, aanhangers en caravans.REPARATIE

Uitlezen storingen
Diagnose Electronic Control Unit

U heeft een technisch probleem met uw auto en / of er branden storingslampjes op uw dashboard! Door de elektronica in moderne auto's is de auto veel efficiënter maar vooral ook ingewikkelder geworden. Om deze elektronica te regelen hebben moderne auto's een zogenaamde ECU (Electronic Control Unit) aan boord. Deze ECU ontvangt gegevens van diverse sensoren die worden verwerkt en gebruikt om de auto veilig en efficiënt te laten rijden. Wanneer er zich technische problemen voordoen zal de ECU een diagnose uitvoeren en het resultaat opslaan. Wij kunnen met onze diagnoseapparatuur de in de ECU opgeslagen storingen uitlezen en zodoende nagaan welke storingen in het verleden zijn opgetreden. Te denken valt aan complexe storingen in het motor management system, maar ook aan storingen in andere onderdelen van de auto zoals ABS, Airco en zelfs als bijvoorbeeld het lampje van de autogordel blijft branden.

Zodra de storing bekend is, kan deze eventueel worden verholpen.

Uitvoeren reparatie
Reparatie uitvoeren

Ons bedrijf is uitgerust met apparatuur om zowel kleine als grote reparaties uit te voeren.
Voor u reparaties door ons laat uitvoeren kunt u een afspraak met ons maken, waarna wij eventueel de storing(en) kunnen uitlezen en / of het probleem kunnen analyseren. Aan de hand daarvan weten we welke onderdelen eventueel vervangen moeten worden en hoeveel tijd de reparatie in beslag zal nemen. Deze twee factoren bepalen de kosten van de reparatie of servicebeurt die wij hierna met u kunnen bespreken.

Garantie

Op alle onderdelen is de wettelijk vastgestelde garantie voor consumenten van toepassing, mogelijk aangevuld door de garantie afgegeven door de leverancier.INBOUW / AANBOUW


Apparatuur inbouw

Wij staan klaar om nieuwe apparatuur of accessoires in uw auto in te bouwen of bestaande apparatuur of accessoires te vervangen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:
• Navigatiesysteem
• Audio-apparatuur
• Carkit
• TrekhaakDIENSTEN

zoekopdracht

Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar een auto en het eventueel invoeren van een auto uit het buitenland. Ook bieden wij onze expertise aan om een aankoopkeuring uit te voeren van een auto die u ergens anders wilt kopen. Verder kunnen wij kleine reparaties aan huis of onderweg in de regio uitvoeren.

~